اخبار اسلایدی
  • ../Picture/ShowObjectPicture.aspx?ObjectType=NEWS&ObjectID=78aa90e0-fcea-4305-a09d-3c79b385e31c

  • ../Picture/ShowObjectPicture.aspx?ObjectType=NEWS&ObjectID=16b2e16d-8e73-41ca-a4f1-dc133f35c11f

  • ../Picture/ShowObjectPicture.aspx?ObjectType=NEWS&ObjectID=d4cfd574-f290-4fd6-a720-fc2a6ace410c

  • ../Picture/ShowObjectPicture.aspx?ObjectType=NEWS&ObjectID=797ae744-49a2-4025-80f9-3c5a312c6eea

  • ../Picture/ShowObjectPicture.aspx?ObjectType=NEWS&ObjectID=ebd83495-97c7-4f35-a5b4-a13e74a8bf80

اخبار
در بازدید مشترک از فروشگاه های شهر الوند صورت گرفت:صدور 14 مورد اخطار بهداشتی برای جمع آوری تبلیغات دخانیات
در این بازدید، آموزش و اطلاع‌رسانی لازم درخصوص رعایت موازین بهداشتی به فروشندگان داده شد و همچنین 14 مورد اخطار بهداشتی درخصوص جمع‌آوری موارد تبلیغاتی دخانیات صادر گردید. ​
مصرف سوسیس، کالباس و همبرگر را به حداکثر ماهی یکبار کاهش دهید
نیتریت ها -که به عنوان مواد نگهدارنده در فرآورده های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس استفاده می شوند- در اثر حرارت سرخ کردن با ترکیبات آمینی موجود، ترکیب شده و نیتروزآمین ها را به وجود می آورند و سرطان زایی بسیار بالایی دارد. طبق تحقیقات انجام شده، نیتریت از عوامل سرطان معده به شمار می رود.
یک کارشناس نظارت بر مواد غذایی گفت:مصرف بی رویه سس مایونز مشکل آفرین است
با توجه به اینکه سس مایونز محصولی بر پایه روغن های نباتی می باشد و حداقل 60درصد وزنی آن از روغن تشکیل شده است، بنابراین مصرف بی رویه آن سبب مشکلاتی چون تجمع چربی در بدن، چاقی و آسیب به پوست صورت می شود، همچنین وجود اسیدهای چرب اشباع بالا در سس مایونز سبب گرفتکی رگ ها و عروق می گردد.
در شبکه بهداشت-درمان شهرستان البرزاولین تمرین دورمیزی آمادگی در بلایا انجام شد
به منظور ارزیابی آمادگی اعضای کمیته بهداشت در بلایا و حوادث غیر مترقبه شبکه بهداشت درمان شهرستان البرز، گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا دانشگاه با تنظیم سناریو حادثه فرضی، در روز 21 آبان ماه 1396، اقدام به انجام تمرین (مانور) دورمیزی در شبکه کردند.