تعرفه های خدمات بهداشت محیط و حرفه ای مصوب 1395 هیات وزیران


چک لیست های بازرسی بهداشتی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی
چک لیست های بازرسی بهداشتی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی در قالب یک فایل زیپ ارائه شده است.


چطور دستها را بشوییم؟
پوستر آموزشی مصور در خصوص نحوه صحیح شستن دستها


قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات و آئین نامه اجرایی مربوطه
این قانون به منظور حفظ سلامت عمومی و مبارزه با مصرف مواد دخانی تهیه شده است و قابل استفاده برای کارشناسان بهداشت محیط، مردم و اصناف می باشد.


دستورالعمل اجرایی صدور گواهی صلاحیت و پروانه بهداشتی واحدهای سیار عرضه موادغذایی
این دستورالعمل جهت نظارت بهداشتی بر وهحدهای سیار عرضه موادغذایی تدوین شده و قابل استفاده کارشناسان بهداشت محیط، متقاضیان راه اندازی شرکت ها و موسسات مشاوره ای خود کنترلی و خود اظهاری بهداشتی می باشد.


دستورالعمل صدور پروانه فعالیت دفاتر خدمات سلامت (خود کنترلی و خود اظهاری بهداشتی )
این دستورالعمل جهت بهره گیری از ظرفیت های کارشناسی موجود در جامعه و جلب مشارکت اصناف تدوین و قابل استفاده برای کارشناسان بهداشت محیط و متقاضیان راه اندازی شرکت ها و موسسات مشاوره ای خودکنترلی و خود اظهاری بهداشتی می باشد


دستورالعمل اجرایی صدور گواهی صلاحیت و پروانه بهداشتی کیوسک ثابت عرضه موادغذایی
این دستورالعمل جهت نظارت بهداشتی بر کیوسک های ثابت عرضه موادغذایی تدوین شده و قابل استفاده کارشناسان برای بهداشت محیط، اصناف و موسسات مشاوره ای خود کنترلی و خود اظهاری بهداشتی می باشد


دستورالعمل شرکت ها و موسسات مشاوره ای خودکنترلی و خود اظهاری بهداشتی
این دستورالعمل به منظور ارتقای سطح عملکرد بهداشتی مراکز و اماکن عمومی ، بهره گیری از ظرفیت های کارشناسی موجود در جامعه تدوین و قابل استفاده برای کارشناسان بهداشت محیط، اصناف و متقاضیان راه اندازی شرکت ها و موسسات مشاوره ای خودکنترلی و خوداظهاری بهداشتی می باشد


آئین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
این آئین نامه در اجرای تبصره 3 قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تدوین و قابل استفاده برای کارشناسان بهداشت محیط و اصناف می باشد


دستورالعمل نظارت بر واحدهای تولیدی مواد غذایی مشمول قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی
این دستورالعمل در زمینه نظارت بر فعالیت واحدهای تولیدی موادغذایی متقاضی شناسه نظارت بر مشاغل خانگی بوده و قابل استفاده کارشناسان بهداشت محیط ، اصناف، مردم و متقاضیان مشاغل خانگی می باشد.


دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشتی مراکز تهیه،توزیع، نگهداری، حمل ونقل و فروش مواد خوردنی و آشامیدنی
این دستورالعمل در زمینه نحوه نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه موادغذایی ( بهداشت فردی، بهداشت موادغذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات و بهداشت ساختمان ) بوده و قابل استفاده کارشناسان بهداشت محیط، اصناف و مردم می باشد


دستورالعمل اجرایی رسیدگی به تخلفات بهداشتی مراکز تهیه، توزیع، نگهداری، حمل ونقل و فروش مواد خوردنی و شامیدنی، آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی
این دستورالعمل درخصوص فرآیند رسیدگی به تخلفات بهداشتی مراکز و اماکن مذکور بوده و قابل استفاده برای کارشناسان بهداشت محیط و اصناف می باشد.


دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشتی از آرایشگاه های مردانه، زنانه و سالن های زیبایی
این دستورالعمل در زمینه نظارت بر بهداشت اماکن مذکور بوده و قابل استفاده برای کارشناسان بهداشت محیط و متصدیان آرایشگاه ها و مردم می باشد.


دستورالعمل و الزامات رتبه بندی بهداشتی(رستوران، رستوران سنتی، سفره خانه، چلوکبابی وسلف سرویس)
براساس این دستورالعمل وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی وظیفه دارد ضمن رتبه بندی بهداشتی مراکز و اماکن مشمول آئین نامه، نتیجه سه بازرسی بهداشتی انجام شده آخر را برای اطلاع عموم مردم منتشر نماید


ضوابط مربوط به شرکت های خدماتی مبارزه با حشرات و جوندگان موذی
دریافت ضوابط فعالیت شرکت های خدماتی مبارزه با حشرات و جوندگان موذی در اماکن عمومی و خانگی و همچنین دستورالعمل اجرایی ضوابط دریافت پروانه شرکت های خدماتی مبارزه با حشرات و جوندگان موذی در اماکن عمومی و خانگی


دستور عمل های تاسیس و فعالیت آموزشگاههای بهداشت اصناف
مصوب معاونت بهداشت وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی


منابع آزمون صلاحیت فنی کارشناسان،کارکنان و مسئولین فنی خودکنترلی و خوداظهاری بهداشتی صنوف
شامل 9 آیین نامه و دستورعمل در قالب یک فایل زیب شده به حجم 27 مگابایت


فرایند صدور یا تمدید مجوز مراکز پرتو پزشکی (بخش مربوط به معاونت بهداشتی)


دستورعمل اجرایی طرح تشدید نظارتها در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل


تعرفه های جدید صدور و تمدید صلاحیت بهداشتی و کارت معاینه پزشکی


ضوابط واگذاری مدیریت اجرایی پسماندهای پزشکی وی‍ژه


بخشنامه مربوط به استفاده از رنگ‌ های مجاز در مهدکودک ها


بخشنامه استفاده از رنگ‌های مجاز در قنادی‌ها


بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 13817
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53249645 تعداد بازديد زيرپورتال: 1914190 اين زيرپورتال امروز: 1280 سایت در امروز: 37070 اين صفحه امروز: 13