بازدید معاون توسعه وزارت بهداشت از پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

1398/11/2 چهارشنبه

دکتر سیدکامل تقوی نژاد، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر یک روزه به استان قزوین، از پروژه های در حال ساخت دانشگاه علوم پزشکی قزوین بازدید و از نزدیک در جریان عملیات ساخت و تکمیل پروژه ها قرار گرفت.

در این بازدیدها که دکتر هدایت الله جمالی پور، استاندار قزوین، دکتر پیمان نامدار، سرپرست دانشگاه و مدیران کل حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت و همچنین معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز حضور داشتند؛ مرکز رادیوتراپی ولایت قزوین، ساختمان الحاقی بیمارستان شهید رجایی و بیمارستان در حال احداث 700 تختخوابی پروژه های بودند که روز چهارشنبه 2 بهمن 98 مورد بازدید قرار گرفتند.

دکتر تقوی نژاد در بدو ورود به استان قزوین با حضور در بیمارستان خیریه رحیمیان الوند، از بخش های مختلف و امکانات این بیمارستان بازدید کرد. یکی از اهداف سفر معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت به استان قزوین، پیگیری تحویل این بیمارستان به دانشگاه علوم پزشکی و راه اندازی مجدد آن است.

دکتر تقوی نژاد در ادامه سفر خود، با حضور در استانداری قزوین و برگزاری نشست مشترک راه های نقل و انتقال قانونی بیمارستان رحیمیان را بررسی کرد و سپس در مراسم افتتاح دو پروژه درمانی شرکت کرد.

بازدید از پروژه در حال تکمیل رادیوتراپی ولایت قزوین نخستین برنامه بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت بود و در ادامه ساختمان الحاقی بیمارستان شهید رجایی قزوین به عنوان مرکز ترومای قزوین مورد بازدید مشترک معاون توسعه مدیریت و منابع و استاندار قزوین قرار گرفت.

بیمارستان در حال ساخت 700 تختخوابی قزوین آخرین پروژه ای بود که هنگام شب و همزمان با بارش برف از آن بازدید شد.