سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین:

اعلام هشدار بهداشتی با بلندگو باید باعث افزایش حمایت اجتماعی شود

1398/12/24 شنبه

دکتر پیمان نامدار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بازدید از مرکز بهداشت شهرستان قزوین با محوریت اقدامات کرونا ویروس گفت: سناریوی استفاده از بلندگو در سطح شهر برای هشدار دادن درباره شیوع کرونا باید به گونه ای پیش بینی شود که آسیب های اجتماعی نداشته باشد و بتواند حمایت اجتماعی را طلب کند.

این مقام مسؤول با گفتن اینکه اقدامات لازم برای کاهش و جلوگیری از شیوع این ویروس در سطح استان در حال انجام است تا جلوی آسیب های وارده ناشی از شیوع این بیماری کاهش یابد، گفت: البته هیچ تضمینی در این راستا وجود ندارد.

کرونا به کسی رحم نمی کند

وی خاطرنشان کرد: اگر سناریوی تعیین شده، کنترل و بیش از ۵۰ درصد موارد رعایت شود، مرگ و میرهای ناشی از این بیماری، تقریبا مانند مرگ و میرهای عادی طی سال‌های گذشته خواهد بود و این کنترل نیز به رفتار مردم بستگی دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: دلیل ندارد مردم بی جهت خریدهای غیرضروری شب عید را داشته باشند و در محافل عمومی از قبیل بازارها حضور یابند و این هشدارها در راستای این است که مردم کرونا را جدی بگیرند و بدانند که این بیماری، به کسی رحم نمی کند.