از مجریان نمایشگاه فناوری اطلاعات و دولت الکترونیک دانشگاه قدردانی گردید

1396/10/6 چهارشنبه

با حضور دکتر منوچهر مهرام رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین از مجریان و دست اندرکاران برگزاری نمایشگاه فناوری اطلاعات و دولت الکترونیک ( الکامپ) استان قزوین قدردانی گردید.

در این مراسم دکتر مهرام ضمن تشکر از زحمات همکاران گفت: اطلاعات  و داده ها مهمترین سرمایه یک مجموعه علمی و اجرایی است به همین خاطر باید از مجموعه انفورماتیک حمایت شود و تعصب و انگیزه درونی همکاران انفورماتیک ارزشمند است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین اضافه کرد، کارشناس مهمترین رکن یک مجموعه است و دریاچه ای با عمق زیاد است که هرچه به سمت مدیریت نزدیک می شود، سطح و وسعت کاری بیشتر و گسترده تر می شود بنابراین باید کارشناسان از هر حیث توانایی و دید عمیق داشته باشند.

دکتر مهرام ادامه داد، کار برای شما و سازمان شماست و کارکنان باید با تعلق خاطر نسبت به سازمان امور محوله را انجام دهند و باید کار را مال خودتان دانسته و به شخص خاص وابسته نبود.

لازم به ذکر است نمایشگاه فناوری و اطلاعات و دولت الکترونیک استان قزوین در تاریخ 22 آبان 1396 در نمایشگاه بین المللی قزوین با حمایت استانداری برای نشان دادن توانمندی های سازمان ها و ادرات استان در این زمینه برگزار گردید.