بر اساس اطلاعات سامانه‌های موجود در مراکز بهداشت؛

میزان آمادگی خانوارهای استان قزوین در برابر زلزله، حدود شش درصد است

1396/10/9 شنبه

در نشست کمیته فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، مهندس محسن نوری، سرپرست گروه مدیریت خطر بلایا اظهار کرد: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده تاکنون از سامانه‌های موجود در مراکز بهداشت، میزان آمادگی خانوارهای استان قزوین در برابر زلزله، حدود شش درصد است.

مهندس نوری ضمن اشاره به برخی از آموخته‌های زلزله کرمانشاه، شاخص‌های آسیب پذیری غیرسازه‌ای، آمادگی عملکردی و وضعیت ایمنی مراکز خدمات جامع سلامت و خانه‌های بهداشت را تشریح کرد و گفت: ارزیابی دقیق وضعیت آمادگی واحدهای معاونت بهداشتی دانشگاه و شبکه های بهداشت - درمان شهرستان ها در برابر بلایای طبیعی، ضروری است.

این نشست، روز 30 آذر 96 با حضور دکتر منوچهر مهرام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد و  ایشان با توجه خاص به تقویت برنامه آمادگی در برابر بلایا، بر انجام برنامه ارزیابی آسیب پذیری، بدون کوچکترین چشم پوشی، تاکید کرد.

با این دیدگاه متولی سلامت استان قزوین، مقرر شد تا پیش از خاتمه سال 96 برنامه ارزیابی در کلیه واحدهای دانشگاه برای سومین سال متوالی به صورت متداول به اجرا در آمده و نتایج آن در همین سال اعلام شود.

در نشست مذکور، دکتر سید سعید اسکویی، معاون بهداشتی دانشگاه، معاونان فنی و اجرایی مرکز بهداشت استان، مدیران شبکه‌های بهداشت و- درمان و مدیران و کارشناسان مسؤول معاونت بهداشتی  حضور داشتند.