اخبار

جشنواره سوپ و آش با شعار کنترل و پیشگیری اضافه وزن و چاقی با تغذیه سالم برگزار شد

همزمان با برگزاری مراسم تجلیل از داوطلبان سلامت استان قزوین، جشنواره سوپ و آش، مطابق با استانداردهای تعریف شده واحد تغذیه استان برگزار شد . این جشنواره با استقبال باشکوه داوطلبان سلامت از مناطق مختلف استان با ارائه آش هایی به ویژه بومی و سنتی برگزار شد.

زهرا فتاحی، مسؤول برنامه جلب مشارکت های مردمی مرکز بهداشت استان با بیان مطالب فوق، خبر داد: هدف از برگزاری این جشنواره، ترویج فرهنگ استفاده از غذا های سنتی به ویژه  آش و سوپ  است که معمولا  همه  گروه های  غذایی به نوعی در آن  گنجانده شده  و به عنوان  وعده  غذایی کامل و سالم  در همه  گروه های سنی قابل  استفاده  می باشد .  

یادآور می شود، روز هفتم دی 1396 دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دکتر سید سعید اسکویی، معاون بهداشتی دانشگاه و دکتر ناهید یزدی، معاون فنی رییس مرکز بهداشت استان، مهندس صادق آریان، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین، دکتر سید علیرضا خونساری، رییس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین و مهندس هاشم علیجانی، مدیر مرکز مدیریت شبکه استان از این جشنواره در سالن تالار اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی ( ره ) بازدید کردند. در پایان  مراسم مقرر شد  به 10 تن از برگزیدگان ‌جشنواره، جوایزی به رسم یادبود اهدا شود.

 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر
نسخه قابل چاپ