اخبار

جشنواره سوپ و آش با شعار کنترل و پیشگیری اضافه وزن و چاقی با تغذیه سالم برگزار شد

همزمان با برگزاری مراسم تجلیل از داوطلبان سلامت استان قزوین، جشنواره سوپ و آش، مطابق با استانداردهای تعریف شده واحد تغذیه استان برگزار شد . این جشنواره با استقبال باشکوه داوطلبان سلامت از مناطق مختلف استان با ارائه آش هایی به ویژه بومی و سنتی برگزار شد.

زهرا فتاحی، مسؤول برنامه جلب مشارکت های مردمی مرکز بهداشت استان با بیان مطالب فوق، خبر داد: هدف از برگزاری این جشنواره، ترویج فرهنگ استفاده از غذا های سنتی به ویژه  آش و سوپ  است که معمولا  همه  گروه های  غذایی به نوعی در آن  گنجانده شده  و به عنوان  وعده  غذایی کامل و سالم  در همه  گروه های سنی قابل  استفاده  می باشد .  

یادآور می شود، روز هفتم دی 1396 دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دکتر سید سعید اسکویی، معاون بهداشتی دانشگاه و دکتر ناهید یزدی، معاون فنی رییس مرکز بهداشت استان، مهندس صادق آریان، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین، دکتر سید علیرضا خونساری، رییس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین و مهندس هاشم علیجانی، مدیر مرکز مدیریت شبکه استان از این جشنواره در سالن تالار اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی ( ره ) بازدید کردند. در پایان  مراسم مقرر شد  به 10 تن از برگزیدگان ‌جشنواره، جوایزی به رسم یادبود اهدا شود.

 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
نظر
بيشتر
نسخه قابل چاپ