لزوم ارزیابی دقیق وضعیت آمادگی واحدهای بهداشتی در برابر بلایای طبیعی

جلسه کمیته فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی  در روز30 آذر ماه96 ، با حضور دکتر منوچهرمهرام ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ودکتر سید سعید اسکویی، معاون بهداشتی دانشگاه ، معاونین فنی و اجرایی، مرکز بهداشت استان ، مدیران شبکه‌های بهداشت و‌درمان و مدیران و کارشناسان مسؤول معاونت بهداشتی  برگزار شد.

در این جلسه دکتر منوچهرمهرام ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با توجه خاص به تقویت برنامه آمادگی در برابر بلایا بر انجام برنامه ارزیابی آسیب پذیری بدون کوچکترین اغماض تاکید کرد. و از اعضای نشست خواست تا پیش از خاتمه سال 96 برنامه ارزیابی (SARA) در کلیه واحدهای دانشگاه برای سومین سال متوالی بصورت متداول به اجرا در آمده و نتایج آن در همین سال اعلام گردد.

مهندس محسن نوری ، سرپرست گروه مدیریت خطر بلایای معاونت بهداشتی نیز  به برخی از آموخته‌های زلزله کرمانشاه از جمله شاخص‌های آسیب پذیری غیرسازه‌ای، آمادگی عملکردی و وضعیت ایمنی مراکز خدمات جامع سلامت و خانه‌های بهداشت اشاره کرد. همچنین بر اساس ارزیابی‌های انجام شده تاکنون از سامانه‌های موجود در مراکز بهداشت میزان آمادگی خانوارهای استان در برابر زلزله را حدود 6 درصد اعلام نمود.