برگزاری جشن انقلاب در دانشکده دندانپزشکی قزوین

مراسم دهه مبارک فجر و پیروزی با شکوه انقلاب اسلامی در دانشکده دندانپزشکی قزوین، به رسم سال های قبل و هر چه با شکوه تر، برگزار شد.

در این مراسم، سرهنگ کوچک خانی؛ معاون نماینده ولی فقیه سپاه استان قزوین، ضمن بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در طی این 39 سال اظهار کرد: رسانه های بیگانه، سعی در کمرنگ و حتی بی رنگ نشان دادن این دستاوردها داشته و مشکلات موجود در جامعه اسلامی -که بیشتر جنبه اقتصادی دارد- را  بزرگنمایی می کنند.

ایشان در ادامه به نقش مسؤولان و اساتید دانشکده در روشن سازی جوانان و بخصوص دانشجویان و بیان دستاوردهای انقلاب برای آنان اشاره کرد و گفت: ما باید این امانت را درست و واقعی به نسل های بعد منتقل کنیم، زیرا مدیون خون شهدا هستیم.

این مراسم، روز 16 بهمن 1396 با حضور مجتبی گلناری؛ معاون اداری و مالی دانشکده و جمعی از مسؤولان و کارکنان و همچنین بسیج دانشکده، در سالن اجتماعات دانشکده با پخش سرود و آهنگ های اوایل انقلاب، برگزار شد.