ابراز رضایت رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین از روند درمان دانش آموزان حادثه دیده

1396/11/19 پنجشنبه

دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، روز 18 بهمن 1396 به همراه انصاری، رییس خانه مشارکت استان به صورت سرزده در مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی حضور یافت و ضمن عیادت از دانش آموزان مصدوم تصادف دو روز گذشته، از روند بهبودی درمان آنان ابراز رضایت کرد.

دکتر مهرام، ضمن تقدیر و تشکر از تیم درمانی دانش آموزان حادثه دیده، گفت: خوشبختانه مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی، مجهز به بهترین آی سی یو در منطقه است و با حضور پزشکان حاذق و همچنین به روز بودن تجهیزات در این مرکز، شاهد ارائه بهترین خدمات هستیم.

محسن ادهمی، مدیر مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی نیز ضمن تشریح آخرین روند درمان دانش آموزان عنوان کرد: دو دانش آموز 18 ساله که که دو خواهر دوقلو هستند، در حال حاضر در هوشیاری کامل به سر می برند و از ناحیه شکمی مورد جراحی قرار گرفتند. وی ادامه داد که راننده 20 ساله هم با اقدامات تیم درمان، تحت معالجه است.