در دانشگاه علوم پزشکی قزوین؛

48 دانشجوی ورودی سال 93 رشته پزشکی، روپوش سفید بر تن کردند

1396/12/13 يكشنبه

48 دانشجوی ورودی سال 1393 رشته پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین با حضور در «جشن تکلیف و مسؤولیت پذیری» روپوش سفید بر تن کردند.

در این مراسم، دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به دانشجویان -که مرحله علوم پایه (دروس تئوری) را با موفقیت سپری کرده اند- تبریک گفت و از آنان خواست در مرحله عملی، در بیمارستان ها با تواضع، تفکر و احترام به بیماران، خدمت کنند و آنچه را که در قالب تئوری آموخته اند در قالب کار عملی به بیماران ارائه دهند.

سپس دکتر سید امیر فرزام، رییس دانشکده پزشکی ضمن خیر مقدم، به خانواده های دانشجویان که با صبر و تحمل توانستند فرزندانی را تربیت کنند که اکنون در این عرصه می توانند برای جامعه و خانواده خود مفید باشند، تبریک گفت. ایشان ضمن قدردانی از معاونت  فرهنگی دانشکده پزشکی به خاطر تدارک این برنامه، بیان کرد: آموزش، رکن اساسی برای دانشجویان است و آنان باید در محیط دانشگاه، هدفمند باشند.

در ادامه و پس از آن که نماهنگی از شهید مدافع حرم، حججی پخش شد و یاد و خاطره همه شهدا اسلام گرامی داشته شد؛ دانشجویان ضمن بر تن کردن روپوش سفید، مناجات نامه پزشکی ابوعمران موسی، فیلسوف قرن ششم هجری را خواندند.

همچنین در قسمت برترین های آموزشی از محمد مهدی اسماعیلی، زهرا عابدی و زینب عابدی؛ در قسمت فرهنگی از مریم السادات میر عابدینی، امیر حسین غلاملو و سجاد اصل فلاح؛ در قسمت پژوهشی از علی امامی، آناهیتا بغدادی و نیلوفر علی محمدی، تقدیر شد.

در پایان، دکتر مرضیه بیگم خضری، معاون فرهنگی دانشکده پزشکی به خانواده های دانشجویان پزشکی تبریک گفت و از همراهی آنان در این مراسم تشکر کرد.

این برنامه، روز 10 اسفند 1396 در سالن آمفی تئاتر شهید بابایی دانشکده پزشکی برگزار شد و حجت الاسلام و المسلمین سید فتاح مرتضوی، مسؤول دفتر رهبر معظم انقلاب در دانشگاه؛ دکتر محمدرضا شیخی، معاون دانشجویی – فرهنگی دانشگاه و جمعی از اساتید، مدیران و کارکنان دانشکده پزشکی نیز در آن حضور داشتند.