تأکید معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین به بازنگری فوری در استقرار واحدهای پروژه محمدزاده

1396/12/13 يكشنبه

روز 12 اسفند 1396 پروژه های ساختمانی مجتمع تخصصی و فوق تخصصی محمدزاده دانشگاه علوم پزشکی قزوین، مورد بازدید دکتر امیرمحمد کاظمی فر، معاون درمان این دانشگاه و چند تن از مدیران حوزه درمان و توسعه دانشگاه قرار گرفت.

در این بازدید، دکتر کاظمی فر ضمن ابراز خوشحالی و تقدیر از پیگیری مسؤولان دانشگاه در احداث این مجموعه تخصصی بزرگ در استان، گفت: پیش بینی می شود پروژه کلینیک ویژه که به منظور ارایه خدمات تخصصی و فوق تخصصی مورد نیاز و ضروری مردم آماده شده است، پس از اصلاحات جزیی در کاربری فضاهای موجود، خیلی زود مورد بهره برداری قرار گیرد.

دکتر کاظمی فر و همراهان در ادامه از پروژه طراحی شده برای مراکز خدمات تخصصی و فوق تخصصصی نازایی و طب ایرانی(سُنّتی) بازدید کرد و تأکید کرد بازنگری لازم در استقرار این واحدها تا هفته آینده با حضور کارشناسان مربوطه انجام شود.

در ادامه، فریدون شعبانی، مدیر مجتمع تخصصی و فوق تخصصی با ارایه گزارشی گفت: پروژه ساختمان کلینیک ویژه با 2300 متر مربع زیربنا با تیپ استاندارد وزارت بهداشت و از منابع اختصاص یافته از این وزارت خانه است که شامل واحدهای مختلفی خدمات کلینیکی تخصصی و فوق تخصصی است که کار ساختمانی آن پایان یافته و پس از نصب انشعابات آماده راه اندازی است.

ایشان پروژه دوم را ساختمانی طراحی شده و در حال ساخت با 2800 متر زیربنا عنوان کرد که تا مرحله سفت کاری، توسط خیّر گرانقدر رمضانعلی محمدزاده، پیشرفت داشته که به منظور استقرار مراکز تخصصی، مانند: مرکز آموزشی - درمانی طب ایرانی(سُنتی)، مرکز ناباروری دانشگاه برای درمان مراجعان نازایی در استان پیش بینی شده است.

مدیر مجتمع تخصصی و فوق تخصصی محمدزاده، پروژه بعدی را با حدود 1500 متر زیربنا عنوان کرد که در مرحله فوندانسیون است و کاربری آن پیشنهاد استقرار  آزمایشگاه های تخصصی و مرجع استان و یک مرکز جامع خدمت سلامت از سوی مسؤولان دانشگاه است.
شعبانی گفت که زمین این مجتمع، حدود 7000 متر مربع بوده و از سوی خیّر مذکور اهدا شده است. ایشان افزود: مجموعه پروژه های در حال ساخت و تکمیل و راه اندازی توسط این خیّر و دانشگاه  در این مجتمع، حدود 6500 متر مربع است.

در این بازدید، دکتر کرمی، دکتر محمدرضا مدبر، وهاب اسماعیل زادگان، علی قلی از مدیران معاونت درمان و کارشناسان فنی پروژه ها هم حضور داشتند.