آغاز معاینات غربالگری و پزشکی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه علوم پزشکی قزوین

1396/12/16 چهارشنبه

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین از روز هشتم اسفند 1396 معاینات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قزوین را با هماهنگی معاونت دانشجویی - فرهنگی این دانشگاه آغاز کرد.

مهندس مسلم میرزابابایی، معاون مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین با اعلام این خبر گفت: در این طرح برای کلیه دانشجویان ورودی بهمن 1396 دانشگاه علوم پزشکی قزوین که حدود 100 تن هستند، معاینات غربالگری و پزشکی انجام شده و همزمان با انجام معاینات، اطلاعات دانشجویان وارد سامانه «سیب» می شود.

به گفته میرزابابایی، دانشجویان از نظر تغذیه، اعتیاد، مصرف دخانیات و مواجهه با دود آن، ورزش و فعالیت بدنی، پیشگیری از حوادث، سلامت روان و اچ آی وی (ایدز) و بیماری های آمیزشی مورد غربالگری قرار می گیرند.

ایشان اظهار کرد: در سال تحصیلی جدید، دانشجویان دانشگاه فرهنگیان، علوم پزشکی و طلاب حوزه های علمیه شهرستان قزوین توسط پزشکان و کارشناسان مرکز بهداشت شهید بلندیان مورد معاینات غربالگری و پزشکی قرار گرفته اند.