تجلیل کشوری از دکتر مرجان نصیری اصل، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

1396/12/17 پنجشنبه

سومین همایش «بررسی شیوه های دستیابی به مرجعیت علمی و پژوهشی» با حضور دکتر سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت، مقامات کشوری و معاونان تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور، روز 16 اسفند 1396 در سالن آمفی تئانر دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزار شد. در این برنامه از دکتر مرجان نصیری اصل، استاد عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین و رئیس بخش فارماکولوژی دانشکده پزشکی این دانشگاه، به عنوان یکی از پژوهشگران برجسته علوم پزشکی کشور، به خاطر داشتن شاخص H-Index بالاتر از 15 با اهدای گرنت تحقیقاتی و هدیه، تجلیل شد.

در این برنامه از 620 تن محقق برجسته و سرآمد پژوهشی از 43 دانشگاه علوم پزشکی کشور، قدردانی شد و مهم ترین موضوعات این همایش، شامل: بررسی روند حرکت کشور در مسیر پژوهش، علم و فن آوری جهانی، راه کارها، روش ها و چالش های دستیابی به سرآمدی و مرجعیت علمی، شاخص های علم سنجی مهم در رتبه بندی و ارتقای علمی کشور بود.

یادآور می شود؛ روز 27 آذر ماه امسال نیز در «هجدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری» با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی، از دکتر مرجان نصیری اصل، به عنوان پژوهشگر برگزیده کشوری در رشته علوم پزشکی تجلیل شد.