1398/4/4 سه‌شنبه

دکتر پیمان قجربیگی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در جریان سفر به شهرستان تاکستان، گفت: کمبودهای نیروی انسانی در حوزه غذا و دارو شبکه بهداشت و درمان شهرستان تاکستان رفع می شود.

این بازدید به همراه جمعی از مدیران معاونت غذا و داروی دانشگاه برای بررسی روند ارائه خدمات، مطابق اهداف راهبردی معاونت، روز دوم تیر 1398 انجام شد و دکتر قجربیگی ضمن بازدید از واحد غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان تاکستان، در داروخانه بیمارستان شفا حضور یافت و از نزدیک در جریان اقدامات و خدمات انجام شده قرار گرفت.

مسؤول حوزه غذا و دارو استان قزوین در نشست با مدیر شبکه بهداشت_ درمان تاکستان و دیگر مسئولان ضمن ابراز رضایت از خدمات انجام شده، به بعضی از نواقص موجود اشاره کرد و خواستار جدیت بیش از پیش تمامی مسؤولان مربوطه در رفع این مشکلات شد.

دکتر جلال رحمانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تاکستان هم در این نشست ضمن قدردانی از حضور معاونت غذا و داروی دانشگاه در این شهرستان، بر تلاش همه مسؤولان و کارشناسان برای رفع نواقص مشاهده شده تاکید کرد.