برپایی پایگاه های اندازه گیری سنجش فشارخون در شهرستان آوج

1398/5/27 يكشنبه

در حاشیه برگزاری نماز جمعه و همایش پیاده روی، پایگاه های اندازه گیری سنجش فشارخون در شهرستان آوج برپا شد.

ابوذر رئیسوندی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج ضمن تأیید این خبر اظهار کرد: به مناسبت دهه ولایت و امامت این پایگاه ها با هدف شناسایی بیماران دارای فشارخون بالا و آموزش به عموم مردم در شهرستان آوج با هدف ارتقای سطح  سلامتی مردم راه اندازی شد.

فاطمه حسنی، ناظر سلامت مرکز خدمات جامع سلامت آبگرم با اشاره به برگزاری همایش پیاده روی در این شهر گفت: مراقبان سلامت در این پایگاه ها ضمن اندازه گیری فشارخون و برگزاری نشست های آموزشی در زمینه این بیماری ها، مراجعان نیازمند دریافت خدمات سلامت روان و تغذیه را به مراکز خدمات جامع سلامت فراخواندند.

گفتنی است این پایگاه ها، روز 25 مرداد 1398 در شهرهای آوج و آبگرم برپا شد و مراجعان، خدمات ارائه شده در این پایگاه ها را دریافت کردند.