ورود 33 پزشک متخصص در مراکز درمانی دانشگاهی استان قزوین

1398/11/3 پنجشنبه

در دی و بهمن ماه 1398 تعداد 33 پزشک متخصص در گروه های مختلف پزشکی در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی قزوین شروع به کار کردند.

دکتر زهرا رجبی، مدیر امور بیماری‏ها و مراکز تشخیصی درمانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در همین خصوص گفت: همه ساله بر اساس نظام تخصیص منابع ساختاری خدمات درمانی بستری کشور و آیین‏ نامه به کا‏رگیری نیروهای متعهد خدمت دانشگاه؛ دانش آموختگان رشته‏های تخصصی پزشکی، بر اساس سهمیه هر دانشگاه، به صورت تعهد خدمت به کارگرفته می‌شوند.

وی اظهار کرد که امسال، تعداد 33 متخصص در رشته های داخلی، قلب و عروق، بیهوشی، پوست، جراحی عمومی، رادیولوژی، روانپزشکی، زنان و زایمان، کودکان و طب اورژانس در بیمارستان‏های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شروع به کار کرده اند.

به گفته دکتر رجبی، این متخصصان در مراکز آموزشی و درمانی بوعلی، ولایت، کوثر، شهیدرجایی، 22 بهمن و بیمارستان های «امیرالمومنین» بویین زهرا، «شفا» تاکستان و «شهدا» آبیک، ارائه خدمت خواهند کرد.

گفتنی است، با حضور این پزشکان، تعداد متخصصانی که در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی قزوین ارائه خدمت می‏ کنند، به حدود 233 تن رسید.