22
همزمان با هفته دولت صورت گرفت ساختمان مسکونی پزشکان مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی بویین زهرا افتتاح شد افتتاح پروژه خانه پزشکان در شهرستان  بویین زهرا در آخرین روز از هفته دولت چهارشنبه  هشتم شهریور 1396 با افتتاح پروژه خانه پزشکان در شهرستان  بویین زهرا در آخرین روز از هفته دولت چهارشنبه  هشتم شهریور 1396 با حضور خدایاری معاون فرماندار، نادری بخشداری مرکز ی و جمعی از مسوولین  محلی این شهرستان برگزار شد.
دکتر آرش خوشنویس زاده مدیر شبکه بهداشت – درمان شهرستان بویین زهرا در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت گفت:  این 2 واحد ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شهر بویین زهرا با زیربنایی معادل 90 مترمربع و با هزینه ای بالغ بر 1 میلیارد و 242 میلیون ریال از اعتبارات استانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در راستای طرح تحول نظام سلامت احداث و به بهره برداری رسید.
متولی سلامت بویین زهرا افزود: عملیات اجرایی این واحدهای مسکونی از اسفندماه سال 95 آغاز و در خرداد ماه 96 پایان یافت.
وی اظهار داشت:این واحدها جهت اسکان و استراحت پزشکان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.