نشست آموزشی سامانه جامع بازرسی در مرکز بهداشت شهرستان بویین زهرا هدف سامانه بازرسی استفاده از ظرفیت‌های الکترونیک و نظارت‌های بیشتر و دقیق‌تر در حوزه بهداشت و سلامت محیط هدف سامانه بازرسی استفاده از ظرفیت‌های الکترونیک و نظارت‌های بیشتر و دقیق‌تر در حوزه بهداشت و سلامت محیط و کار در وزارت بهداشت و درمان می باشد. نرم افزار جامع مدیریت بازرسی گامی موثر جهت بهره گیری از تکنولوژی روز و حرکت از حالت فیزیکال به سوی اتوماسیونی می باشد. از مزایای استقرار سامانه بازرسی حذف چک لیست های مربوط به هر بازرسی در حجم بالا، بیشتر شدن تعداد بازدیدها، نظارت بیشتر در بازدیدها و صرفه جویی در هزینه می باشد.
از این رو با هدف بازآموزی بازرسین بهداشت محیط کارگاه آموزش سامانه جامع بازرسی در شنبه چهارم شهریور 96 با هماهنگی معاونت محترم بهداشتی استان قزوین در مرکز بهداشت شهرستان بویین زهرا تشکیل شد.
مهندس شیرین نادری مسوول گروه بهداشت محیط استان با تاکید بر اینکه ارتقای بهره‌وری و صرفه‌جویی در منابع مهمترین اهداف راه‌اندازی سامانه جامع بازرسی است و ما با شفاف‌سازی فرآیندها و به روز رسانی می‌توانیم پاسخگوی شهروندان باشیم، در این نشست موضوعاتی از قبیل: نحوه ثبت مشخصات اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و ثبت مکان آنها به صورتGIS ، صدور کارت بهداشت در دفاتر پیشخوان و صدور کارت بهداشت در مراکز کارت، ثبت نمونه برداریهای میکروبی و شیمیایی آب و کلرسنجی را به بازرسان بهداشت محیط شهرستان بویین زهرا آموزش داد
در ادامه مهندس قموشی مسئول واحد بهداشت محیط در خصوص سامانه جامع بازرسی سلامت محیط کار گفت: با اجرای کامل این سامانه و ورود تمامی اطلاعات بهداشت محیط در سامانه شامل: بازرسی از اماکن عمومی و تهیه و توزیع مواد غذایی، آزمایشات آب، ثبت اطلاعات مربوط به سامانه آب و ... نظارت بر بازدیدها، اطلاعات ثبت شده  و کلیه فعالیتهای انجام شده بهداشت محیط بسیار دقیق تر و آسانتر خواهد شد و فعالیتهای بهداشت محیط با سرعت بیشتری انجام خواهد گرفت و همزمان مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت نیز می تواند بر فعالیتها ی بهداشت محیط نظارت کند.