4 خانه بهداشت بویین زهرا موفق به ثبت 100درصدی خدمات در این سامانه شدند دکتر آرش خوشنویس زاده مدیر شبکه بهداشت – درمان شهرستان بویین زهرا با اشاره به گستردگی دکتر آرش خوشنویس زاده مدیر شبکه بهداشت – درمان شهرستان بویین زهرا با اشاره به گستردگی نرم‌افزار سیب اظهار کرد: اطلاعات129740  نفر از جمعیت شهرستان وارد این سامانه شده است.
وی تصریح کرد: به این منظور از سال گذشته مکاتبات و پیگیری‌هایی انجام شده و به صورت خاص، کلاس‌های آموزشی و تدارک زیر‌ساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در نظر گرفته شده است. با پیگیری‌های انفورماتیکی و مخابراتی در هیچ یک از مراکز مشکل سخت‌افزاری و کامپیوتری وجود ندارد.
وی با بیان اینکه با پیگیری‌های معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سامانه «سیب» شکل گرفت و در این برنامه اطلاعات حوزه سلامت و پیشگیری برای هر فرد ثبت می‌شود، افزود: سامانه «سیب» همزمان با برنامه تحول شهری اجرا می‌شود و جمعیت شهری در پوشش خدمات اصلی قرار می‌گیرند.
متولی سلامت بویین زهرا خاطر نشان کرد: هر شخص در سیستم بهداشتی یک پرونده خواهد داشت که عوامل خطر و سوابق شخص در آن پرونده درج می‌شود و در صورت نیاز توصیه‌های لازم به افراد ارائه و ارزیابی‌ها برای بررسی میزان موثر بودن توصیه‌ها انجام می‌ گردد.
وی بخشی از برنامه مراقبت جامع را استقرار مراقبان سلامت و ایجاد مراکز خدمات جامعه سلامت و پایگاه‌های بهداشتی عنوان کرد و افزود: قسمت دیگر سامانه «سیب» است که برای هر فرد ایرانی پرونده‌ای وجود خواهد داشت که به راحتی و با ورود شماره ملی هر فرد در اختیار قرار می‌گیرد.
این پرونده در صورت مسافرت یا مهاجرت به راحتی در اختیار کارکنان بهداشتی قرار می‌گیرد و بر حسب نیاز برای ادامه مراقبت‌ها یا کنترل مراقبت‌ها و فاکتورهای خطر از آن استفاده می‌شود.
وی سامانه «سیب» را سامانه‌ای بسیار دقیق و پوشش‌ دهنده کل جمعیت عنوان کرد و گفت: دسترسی به اطلاعات در سامانه «سیب» به روز و دقیق می باشد.
دکتر خوشنویس زاده خاطر نشان کرد در حال حاضر با همت و تلاش پرسنل خدوم حوزه سلامت شهرستان بویژه بهورزان متعهد در 4 خانه بهداشت جهان آباد، شادمهان، طزرک و نوده لکوان کلیه افراد تحت پوشش حداقل یک خدمت بهداشتی دریافت نموده و در سامانه سیب ثبت شده است.
لازم به ذکر است سامانه سیب از اوایل سال 95 در حوزه سلامت شهرستان بویین زهرا راه اندازی شده است.